May Contain Nuts

z przekąsem o gotowaniu i podróżach

Thursday, 7 April 2011

Pierogi

W ramach "carbs loading" przed niedzielą. Będzie bez przepisu, bo po co, skoro i tak wszyscy znają. Nawet w Guardianie.

Posted by ams at 12:30
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest
Labels: pierogi

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Subscribe to: Post Comments (Atom)

May Contain Nuts

  • TU RESZTA PRZEPISÓW :)

Labels

obiad kurczak podróże deser chorizo ciasto ryż szpinak grzyby kokos lasagne por risotto seafood szynka tarta zupa Anglia Austria Barcelona Hiszpania Kornwalia Kraków Majorka Tajlandia Turcja Tyrol Włochy babka banany barszcz coq au vin cukinia curry drożdżowe dynia humus jarmuż kasza kebab kiełki krem krewetki kruszonka lato makaron mazurek meze owoce pasty pesto pide pierogi pok choi przegrzebki przystawka recenzja ryba salami sałata schab ser soczewica starter tapas wielkanoc wołowina ziemniaki śniadanie

Blog Archive

  • ►  2014 (8)
    • ►  August (2)
    • ►  July (1)
    • ►  April (1)
    • ►  March (1)
    • ►  January (3)
  • ►  2013 (4)
    • ►  June (1)
    • ►  May (2)
    • ►  April (1)
  • ►  2012 (2)
    • ►  April (2)
  • ▼  2011 (13)
    • ►  September (4)
    • ►  August (1)
    • ►  July (1)
    • ►  June (1)
    • ►  May (1)
    • ▼  April (3)
      • Wielkanoc
      • Na szybko
      • Pierogi
    • ►  February (2)
  • ►  2010 (9)
    • ►  October (3)
    • ►  September (1)
    • ►  August (4)
    • ►  July (1)

Other stuff

  • Tangy Tomato Chutney
© May Contain Nuts. Simple theme. Powered by Blogger.